TOP
Dyk dybere

Læs mere om REGAN Vest

Imens vi venter på, at koldkrigsbunkeren REGAN Vest åbner for offentligheden, er bogen “Danmarks dybeste hemmelighed” af Poul Holt Pedersen og Karsten Pedersen (som i øvrigt har bidraget med input og fotos til “DAMARKSMISSIONEN”) et godt sted at blive klogere på, hvad vi har i vente. Bogen fortæller om anlæggets formål, historie, placering og indretning. Den er leveringsdygtig i mange spændende detaljer og sjove anekdoter fra bunkerens opførelse og tid i operationel drift.

Pt. forventes det, at REGAN Vest åbner som museum i november 2022.

Se “DANMARKSMISSIONEN” side 26-29 i afsnittet om REGAN Vest.

Fotos: “Danmarks dybeste hemmelighed. REGAN VEST – regeringens og kongehusets atombunker” af Poul Holt Pedersen og Karsten Pedersen (Billesø & Baltzer 2014).

Print Friendly, PDF & Email