TOP
Bonustip

Nu åbner den hemmelige bunker

Åbningen af REGAN Vest – den atomsikrede bunker, som skulle huse Danmarks ledelse i tilfælde af en alvorlig krisesituation – har været ventet længe og udskudt af flere omgange. Men nu ligger datoen for åbningen af det nye koldkrigsmuseum i den tidligere tophemmelige bunker fast: Fra 13. februar 2023 bliver det muligt at komme på rundvisning i både bunker og maskinmestervilla. Der vil ligeledes være adgang til en tilstødende udstillingsbygning og mulighed for at vandre i området over bunkeren og få en fornemmelse af dens størrelse og funktion.

Der bliver kun adgang til REGAN Vest på guidede rundvisninger. Billetterne til disse kan allerede nu købes via Nordjyske Museers hjemmeside. Det er ikke muligt at købe billet ved indgangen.

Se “DANMARKSMISSIONEN” side 26-29 for yderligere info om REGAN Vest og dens funktion under den kolde krig.

Fotos: Karsten Pedersen – reganvest.dk

Print Friendly, PDF & Email